Newborn

 

Niets verandert zo snel als het uiterlijk van een pasgeboren baby. Die doordringende blauwe oogjes, pluizige haartjes en lange armpjes, dat fragiele lichaampje. Voor je het beseft, zijn de haartjes en oogjes van kleur veranderd en heeft je baby’tje twee pampermaatjes meer. Het unieke voorkomen van je kersvers baby’tje is iets dat je absoluut niet wilt vergeten. Gelukkig zijn pasgeboren kindjes gedroomde fotomodellen, vooral wanneer ze slapen. Daarom zijn newbornfoto’s zo populair.  

Werkwijze ‘Newborn’:

Een ‘newborn’ fotoshoot wordt gehouden tussen de 6deen de 15dedag na de geboorte. Dan is je baby namelijk nog flexibel genoeg om in foetushouding te liggen.
Zo’n fotosessie met je pasgeboren baby duurt zo’n 2 à 3 uur. Alles gebeurt op het ritme van je baby in een lekker warm gemaakte fotostudio. En natuurlijk mag je gebruik maken van unieke accessoires en kleertjes om je newborn er extra schattig te laten uitzien. Zowel voor jongens als meisjes zijn er heel leuke gadgets!

Ik heb intussen al heel wat ervaring opgebouwd als newbornfotografe. Tijdens de fotoshoot positioneer ik je slapende baby’tje voorzichtig en met heel veel precisie. Tussen het fotograferen door krijg je voldoende tijd om je kindje te voeden, verschonen en knuffelen. Dat komt het resultaat alleen maar ten goede.
Wat newbornfotografie zo bijzonder maakt, is die fijne samenwerking tussen de fotograaf en de ouders van het kindje. 

 

Een fotoshoot met een newborn plan je best al tijdens de laatste maanden van je zwangerschap. Vanaf de geboorte spreken we dan een concrete datum af.

Wil je ook graag een reeks prachtige foto’s van je newborn baby om te koesteren?
Neem dan snel contact op.